Címkék

adri (2) állat (1) bori (1) divat (7) dorina (1) eszter (1) glamour (2) (1) klaudia (1) kutya (1) lilla (1) location (7) modellfoto (9) ősz (3) petra (1) portré (8) rally (5) sport (5) studio (7) táj (1) természet (1) video (1) víz (1) zsófi (1)

Link

Facebook

Mikulás Rally

2010.12.07. 19:54 BagYu

Újra Mikulás Rally-n jártunk, Veszprém környékén. Ismét eltelt egy év, és végre volt hó.... Sose voltam még havas Miku Rally-n! Megtört végre a jég. :P 

Először egy már teljesen ismert kanyarban táboroztam le, Veszprém Rally-n igen látványos pillanatokat kaptam el, egyedüli fotózó ember ként. A verseny első felében, az egyedüliség szintén fenn állt. Aztán ahogy ment a hír, hogy ez a kanyar nem rossz, egyre több néző lett. Akik szeretnek beugrálni, mindenki elé.... Szép pillanatokat okoztak :@

Miután kellően átfagytunk, jöttek Rozi barátomék, kicsit vándorlósabb második kanyarra, ahol egy ugrató és kanyar közt ingáztunk. Ez volt a verseny fénypontja. NAGYON JÓ VOOOOLT! :) 

Szólj hozzá!

Címkék: sport rally

A bejegyzés trackback címe:

https://bagyu.blog.hu/api/trackback/id/tr812500399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása